Transport

Bustransport arrangeret af os

Vi bruger danske busselskaber med danske buschauffører som vi stoler på. Vi sender hvert år hundredvis af hold til udlandet i danske busser og vi har et rigtig godt samarbejde med de busselskaber vi bruger. Ønsker I, at vi skal stå for jeres bustransport til Italien samt under turneringen, bliver det i moderne danske busser med moderne faciliteter. Står vi for bustransporten sørger vi for, at I bliver hentet på det ønskede opsamlingssted. Vi sørger også for alt transporten til Italien, transporten under turneringen samt transporten retur til Danmark. Ønsker I, at bruge bussen under turneringen til oplevelser, er der også mulighed for dette, så længe chaufførernes køre/hviletider overholdes og det sker i overensstemmelser med de andre deltagere i bussen.

VIGTIGT!
Den bus I kører med til Italien bliver kun brugt af holdene i bussen, og bliver altså ikke brugt til shuttle bus for andre hold.

Egen transport

Ønsker I selv at stå for transporten til Italien samt under turneringen er I meget velkomne til dette. Ønsker I, at arrangere bustransporten selv, skal I selv stå for transporten til og fra Italien samt under turneringen.

Ønsker I at flyve til Italien er dette også en mulighed. Der ligger både lufthavne i Milano, Linate og Bargamo med afstande på 100-150 km til The Garda Village. Vi kan også hjælpe med transporten under turneringen og dette sker på forespørgsel.

Skal vi tage en snak?