Om Limone Cup

Historie

Limone Cup blev afholdt for første gang i 1995, og turneringen har siden da, været en årlig tilbagevendende begivenhed i efterårsferien ved Gardasøen i Italien. Den første udgave af Limone Cup blev afholdt i byen Limone i den nordøstlige del af Gardasøen, og derfra kommer navnet. Efter fem år i Limone blev turneringen flyttet til den nuværende placering i den sydlige del af Gardasøen, nær byen Sirmione.

Limone Cup er en breddeturnering, der er oplagt som en afslutningstur på efteråret hvor både fodboldturneringen, international fodbold, Gardaland, kulturelle oplevelser og sammenhold går op i en højere enhed og skaber sociale relationer deltagerne i mellem.

I forbindelse med turneringen er der bl.a. mulighed for at spille venskabskampe mod italienske hold samt se topfodbold fra Serie A, Europa League eller Champions League afhængigt af kampprogrammerne for de enkelte turneringer. Vi har i forbindelse med Limone Cup tidligere set topkampe som bl.a. Inter-Spartak Moskva, AC Milan-PSV Eindhoven, AC Milan-Barcelona, Juventus-Rosenborg, Bayern München-Schalke 04, Italien – Armenien og mange andre topkampe.

Vi glæder os til at byde jer velkomne til Limone Cup 2024 hvor fodbold, kultur og samvær går hånd i hånd.

January 1, 2014

My Heading 1

I am timeline card content. You can change me anytime. Click here to edit this text.

January 1, 2014

January 1, 2015

My Heading 2

I am timeline card content. You can change me anytime. Click here to edit this text.
January 1, 2015

January 1, 2016

My Heading 3

I am timeline card content. You can change me anytime. Click here to edit this text.
January 1, 2016

om os

Danish Sports Travel A/S er arrangøren der står bag Limone Cup. Danish Sports Travel A/S er en dansk sportsrejsevirksomhed, der hvert år sender tusindvis af glade mennesker til store sportsoplevelser rundt om i Europa. Vi er specialister i fodboldturneringer og træningslejre i udlandet, for både bredde- og elitehold.

​Fodboldrejser er en tillidssag, og derfor får du hos Danish Sports Travel A/S altid personlig rådgivning og betjening – hvad enten det gælder jeres næste fodboldturnering, træningslejr, fodboldbilletter eller firmatur. Vi værner særligt om den gode snak med kunderne, og det er altafgørende for os, at det, vi lover vores kunder også er det, de får. Derfor er vi med i hele processen lige fra den indledende rådgivning til hjemkomst. Vi er med andre ord altid med fra start til slut.

Med næsten 30 års erfaring er vi udstyret med et indgående kendskab til branchen og er samtidig din garanti for kvalitet og fair priser. Vi samarbejder med et bredt udvalg af de bedste fodboldagenter i Europa – det gør vi, fordi de lokale agenter kender deres område bedre, end vi selv kan komme til.

Vi er blandt Danmarks største udbydere af fodboldrejser for fodboldklubber til turneringer og træningslejre rundt om i Europa. Vi arrangerer blandt andet rejser til Tyskland, Holland, England, Italien, Spanien, m.fl. Vi har et bredt udvalg af muligheder og kontakter til turneringer og destinationer, og du kan finde et udvalg af dem på vores hjemmeside.

Derudover arrangerer vi også ture og turneringer for håndboldklubber, ture og opvisninger for gymnastikforeninger, cykelrejser, golfrejser og meget mere.

Vi arrangere også fodboldrejser til de største ligaer i verden med mulighed for at se superstjernerne fra første række. Vi kan arrangere fodboldture til Premier League i England, La Liga i Spanien, Bundesligaen i Tyskland, Serie A i Italien eller lige netop den liga du foretrækker. Turene kan kombineres med shopping, sightseeing, natteliv og meget andet.

Kort sagt kan vi være behjælpelig med det meste indenfor sportsrejser, og har vi det ikke i vores katalog vil vi gøre alt for at finde det I søger.

Danish Sports Travel A/S har FIFA Match Agent Licens, hvilket gør, at vi må organisere fodboldturneringer over hele verden. Derudover er vi naturligvis medlem af Rejsegarantifonden.

I kan se mere på vores hjemmeside: www.danish-sports-travel.dk omkring hvad vi tilbyder udover Limone Cup.

Vi glæder os til at skræddersy den perfekte rejseoplevelse for jer, så kontakt os på mail, telefon eller kom forbi kontoret til en kop kaffe.

Skal vi tage en snak?