Oplevelser

Gardaland

Der er mulighed for at besøge Gardaland på ankomstdagen om søndagen. Gardaland er Italiens største forlystelsespark og spreder sig over 35 hektar og er placeret ved Gardasøen godt 15 km fra indkvarteringen The Garda Village. Gardaland har kun åbent lørdag og søndag i efterårsferien, og derfor er det kun muligt at komme i Gardaland om søndagen.

Læs mere om Gardaland her: http://www.gardaland.it/en/.

International fodbold

I 2024 spilles der landskampe under Limone Cup, og der vil være mulighed for at se landskamp på storskærm. Når vi kender kampprogrammet kan vi afgøre, hvilken kamp vi viser. Spiller Danmark vil vi selvfølgelig gøre vores bedste for at folk kan se Danmark spille.

De år, hvor der ikke er landskamp er der mulighed for at se topfodbold hos nogle af Europas største klubber. I august ved vi hvordan klubbernes kampprogrammer ser ud og derefter kan vi oplyse om mulighederne for at se topfodbold. Vi har tidligere haft hold inde og se Inter, Milan, Chievo, Verona, Juventus, det italienske landshold med flere. Der spilles Serie A om søndagen, Champions League tirsdag eller onsdag og Europa League om torsdagen.

Rundvisning San Siro

Der er mulighed for at komme på rundvisning på det legendeariske San Siro stadion. De to traditionsrige topklubber Inter og Milan deler

dette mægtige stadion med plads til over 80.000 tilskuere. Der er mulighed for at se omklædningsrum, pokaler, museum og meget mere. Priserne på billetterne findes i oplægget.

Italiensk venskabskamp

TESTDer er mulighed for at spille venskabskamp mod en italiensk modstander, hvis I vælger turen med 5 overnatninger. De Italienske venskabskampe spilles torsdag aften under Limone Cup. Man spiller kampen på de lokale klubbers anlæg, og det er altid en stor oplevelse for både spillere og trænere.

Marked

Der er marked hver dag i byerne omkring The Garda Village. Markedet skifter hver dag lokation til en ny by. På markedet kan der købes tøj, lædervarer, keramik, sko, mad og meget mere.

Shopping

Franciacorta Outlet ligger mellem Bergamo og Brescia i byen Rodengo Saiano, små 50 kilometer fra The Garda Village. Stedet er fantastisk for de shoppelystne, der kan finde mange af de prestigefyldte designeres kollektioner til outletpriser med rabatter på op til 70 %.

Den historiske by Verona ligger små 40 kilometer fra The Garda Village og er absolut et besøg værd. Der er cirka 260.000 indbyggere i byen Verona, der også er hovedstad i provinsen af samme navn. Verona er blandt andet kendt for byens smukke gader, floden Adige der løber igennem byen, gode shopping muligheder og byens to fodboldhold Chievo og Hellas Verona. Derudover kan det oplyses at handlingen i William Shakespeares Romeo & Julie foregår i Verona. I byen kan man se monumentet for Romeo & Julie som er et smukt 5-etagers hus hvor man i den tilhørende gård, kan se den berømte balkon og en køn statue af Julie.

Der er mulighed for at komme til Venedig på en éndagstur. Her kan opleves kanalerne, Markuspladsen, gondolerne osv. I skal være opmærksomme på at der er en del udgifter forbundet med transport og parkering i/ved Venedig, der skal betales af dem, der ønsker at besøge Venedig.

Andet

Der er mulighed for et bowling arrangement for at ryste holdet sammen eller bare for hyggens skyld. Bowlingcentret ligger 30 minutters kørsel fra The Garda Village. Kontakt os for muligheder og priser.

Italien er sammen med Frankrig det vigtigste vinproducerende land i verden. Har forældre/trænere/ledere lyst til at komme til vinsmagning på en gård kan vi hjælpe med at arrangere dette. Kontakt os for muligheder og priser.

Den lokale by Sirmione ligger få kilometer fra The Garda Village og er en meget smuk og gammel by med en borg som er et besøg værd. Der er mulighed for shopping, restaurantbesøg, en sejltur på Gardasøen eller bare at nyde de smukke omgivelser.

Der er mulighed for at komme på sejltur på Gardasøen fra Sirmione der ligger få kilometer fra The Garda Village eller en af de mange andre muligheder langs Gardasøen. Sejlturen på søen er utrolig smuk og en rigtig god oplevelse. Kontakt os angående priser.

Skal vi tage en snak?