Indkvartering

The Garda Village feriecenter

The Garda Village i Sirmione ved Gardasøen er et moderne og smukt feriecenter beliggende lige uden for byen Sirmione. Garda Village har en unik beliggenhed direkte ved søen og gør meget ud af at have den bedste kvalitet, hvilket har gjort pladsen til en af de fineste og mest moderne ved Gardasøen. Udover mobilhomes tilbydes også flere forskellige typer af bungalows. Ca. 2 km fra The Garda Village ligger Sirmione-halvøen der er spækket med historiske seværdigheder, som man kan lave udflugter til.

På The Garden Village finder du et skønt poolområde med hele tre swimmingpools, heraf en pool med boblebad, en pool der særligt egner sig til svømning samt et separat børnebassin.

The Garda Village er beliggende direkte ud til Gardasøen med en helt fantastisk privat søstrand, der er perfekt til ren afslapning og solbadning.

På The Garda Village findes også to cafeer, hvoraf den ene er placeret med en smuk udsigt over Gardasøen, og den anden ligger praktisk nær poolområdet – perfekt til en snack i løbet af dagen. Du finder også et lille supermarked på området, som holder åbent hver dag og tilbyder et udvalg af dagligdagsvarer.

Alle hold spiser samlet i spisesalen på feriecentrets restaurant der tilbyder en bred palette af italienske specialiteter som f.eks. pasta og pizza.

Det er på The Garda Village der vil være åbningsceremoni om søndagen , konkurrencer i løbet af ugen samt diskotek om onsdagen.

Skal vi tage en snak?