Indkvartering

Ved Limone Cup er der mulighed for at blive indkvarteret på to forskellige steder, begge beliggende ved Gardasøen. Der indkvarteres på The Garda Village feriecenter der ligger på sydsiden af Gardasøen tæt på byen Sirmione, og på Parco del Garda/Marco Polo der ligger på østsiden af Gardasøen tæt på byen Garda.

VIGTIGT! Gældende for begge indkvarteringssteder og muligheder er, at prisen er den samme selvom man ikke fylder mobile homes, bungalows eller værelser fuldt ud. Dvs. at der ikke kommer tillæg for trænere/ledere der bor 2-3 sammen eller for spillerne hvis enheder ikke er fyldt ud i forhold til sengepladser.

The Garda Village feriecenter

The Garda Village i Sirmione ved Gardasøen er et moderne og smukt feriecenter beliggende lige uden for byen Sirmione. Garda Village har en unik beliggenhed direkte ved søen og gør meget ud af at have den bedste kvalitet, hvilket har gjort pladsen til en af de fineste og mest moderne ved Gardasøen. Udover mobilhomes tilbydes også flere forskellige typer af bungalows. Ca. 2 km fra The Garda Village ligger Sirmione-halvøen der er spækket med historiske seværdigheder, som man kan lave udflugter til.

På The Garden Village finder du et skønt poolområde med hele tre swimmingpools, heraf en pool med boblebad, en pool der særligt egner sig til svømning samt et separat børnebassin.

The Garda Village er beliggende direkte ud til Gardasøen med en helt fantastisk privat søstrand, der er perfekt til ren afslapning og solbadning.

På The Garda Village findes også to cafeer, hvoraf den ene er placeret med en smuk udsigt over Gardasøen, og den anden ligger praktisk nær poolområdet – perfekt til en snack i løbet af dagen. Du finder også et lille supermarked på området, som holder åbent hver dag og tilbyder et udvalg af dagligdagsvarer.

Alle hold spiser samlet i spisesalen på feriecentrets restaurant der tilbyder en bred palette af italienske specialiteter som f.eks. pasta og pizza.

Det er på The Garda Village der vil være åbningsceremoni om søndagen , konkurrencer i løbet af ugen samt diskotek om onsdagen.

Spillere indkvarteres 3-6 personer i hver mobile homes og 3-4 personer i bungalows. Ledere og familie indkvarteres 2-4 personer i hver enhed.

VIGTIGT! Prisen er den samme selvom man ikke fylder mobile homes eller bungalows fuldt ud. Dvs. at der ikke kommer tillæg for trænere/ledere der bor 2-3 sammen eller for spillerne hvis enheder ikke er fyldt ud i forhold til sengepladser.

Parco del Garda/Marco Polo

Parco del Garda og Marco Polo ligger i byen Garda og er henholdsvis et feriecenter og hotel der hører sammen. Der indkvarteres i bungalows på Parco Del Garda og på værelser på hotel Marco Polo. Der kan indkvarteres op til 6-7 spillere i Bungalows og voksne efter ønske 2-4 i hver bungalow. På hotellet indkvarteres spillerne 3-4 personer på hvert værelse og voksne på dobbeltværelser eller 3-sengs værelser. Enkeltværelse kan tilkøbes for kr. 250 ekstra pr. overnatning. Vælger man denne indkvartering skal man være opmærksom på, at der er længere kørsel til banerne.