Tero Käckman
HJK East (Finland)

”Limone Cup er en god turnering med jævnbyrdige kampe. Turneringsprogrammet med tre kampe mandag, to tirsdag og finale onsdag kunne ikke være bedre Jeg har tidligere være på tur med hold, hvor vi har boet på hotel, men det var langt bedre at bo på The Garda Village”

Jesper Clausen
Lyngby Boldklub

”Jeg vil gerne rose jeres velvilje til at hjælpe, når der opstår situationer som skader, transportbehov og lignende. I er meget hurtige til at finde en løsning. Jeres tilstedeværelse, synlighed og tilgængelighed er verdensklasse!”

André Pavlo
US Rovizza Calcio

”Det har været sjovt at deltage i Limone Cup og det har være meget lærerigt at spille mod andre kulturer. Vi håber på at deltage i Limone Cup igen næste år”

Morten Brogaard
Hvalsø IF

”Bussen var rigtig god og chaufførerne var flinke. Vi var ude og spille italienske venskabskampe på gode græsbaner, og det var to dejlige kampe. Fedt at det var danske dommere der dømte i turneringen”

Nicolas Laigaard
Stoholm IF

”U15 pigerne & jeg selv vil sige tusind mange tak for et fantastisk godt arrangeret stævne & en mega fed oplevelse! Der har ikke været noget som helst at sætte fingeren på – jeres service, imødekommenhed & venlighed har bare været i top & man mødte jer altid med et stort smil & en hjælpsomhed.

Tuuli Linnakko
PPJ Helsinki (Finland)

”Pigerne havde en stor oplevelse i Italien ved Limone Cup. Turneringen var jævnbyrdig og kampene blev spillet på flotte anlæg. Vi sætter stor pris på, at I altid er til at få fat i og klar til at hjælpe”

Dan Madsen
Vallensbæk IF

“Det var gang nr. 7 vi var med til Limone Cup, og vi benytter også Danish Sports Travel A/S en anden gang. Kommunikationen var som altid super, både før og under turneringen”

Jesper Christensen
Raklev Gymnastik- og Idrætsforening

“Bustransporten til og fra Italien var rigtig god og det samme var bustransporten under turneringen. Chaufførerne var super og dejligt med danske busser og chauffører”

Lasse Ravnsbæk
Grenaa IF

“Dommerne ved Limone Cup var rigtig gode, de var fine og flinke og til at snakke med. Derudover var vi på ture til Gardaland og Lazise, og det var gode ture”

Liana Nielsen
Søhus Stige Boldklub

“Fodboldturneringen var rigtig god, der blev ramt niveau med de to hold vi havde med. Tætte lige kampe. Tidsrammen holdt og organisationen var rigtig god”

Steffen Christensen
Lystrup IF

“Swimmingpoolen og området omkring var rigtig godt, det samme var konkurrencerne om aftenen”

Teddy Sørensen
HasleIF

“Det var en meget fin turnering og lærerig for spillerne. Indkvarteringsstedet var godt og Gardaland var en stor oplevelse. Vi ønsker at benytte Danish Sports Travel A/S en anden gang”

Niels Bugge
Nørrebro United

“Dialogen med medarbejderne under Limone Cup var fantastisk. De var forstående, fleksible, imødekommende, flinke og hvad der ellers kan siges af positive tillægsord. Jeg havde min sag for, med 108 deltagere at holde styr på, men medarbejderne hjalp til, at jeg fik ro på. Et stort 12-tal til dem!”

Jesper Holm
Jyderup Boldklub

“Kommunikationen med Limone Cup-medarbejderne var rigtig god og medarbejderne var meget behjælpelige”

Mathias Jensen
Team Midtjylland

“Vi spillede tre træningskampe under opholdet og de var gode. Stor ros for fin matching!”

Heino Andersen
IF Fremad Nørhalne

“Bustransporten til Italien og servicen fra buschaufførerne var helt i top og får mine bedste anbefalinger”

Michael Nielsen
FA2000

“Vi deltog i Limone Cup 2017 og turneringen var rigtig god. Der var et godt niveau i vores række med mange uafgjorte og knebne sejre. Dommerne gjorde det også godt!”

Jens Mortensen
Hover IF

“Vi var bl.a. i Sirmione, Peschiera del Garda og Lazise, og det var nogle rigtig gode udeflugtsmål. Desuden var vejret fantastisk og området ved swimmingpoolen rigtig godt!”