Hvem er vi?

Danish Sports Travel A/S er arrangøren bag Limone Cup. Danish Sports Travel A/S er en dansk sportsrejsevirksomhed, der hvert år sender tusindvis af glade mennesker til store sportsoplevelser rundt om i Europa. Vi er specialister i fodboldturneringer og træningslejre i udlandet, for både bredde- og elitehold. Danish Sports Travel A/S blev grundlagt i 1989, og siden da har vi sendt tusindvis af tilfredse rejsende til udlandet.

​Fodboldrejser er en tillidssag, og derfor får du hos Danish Sports Travel A/S altid personlig rådgivning og betjening – hvad enten det gælder jeres næste fodboldturnering, træningslejr, fodboldbilletter eller firmatur. Vi værner særligt om den gode snak med kunderne, og det er altafgørende for os, at det, vi lover vores kunder også er det, de får. Derfor er vi med i hele processen lige fra den indledende rådgivning til hjemkomst. Vi er med andre ord altid med fra start til slut.

Med næsten 30 års erfaring er vi udstyret med et indgående kendskab til branchen og er samtidig din garanti for kvalitet og fair priser. Vi samarbejder med et bredt udvalg af de bedste fodboldagenter i Europa – det gør vi, fordi de lokale agenter kender deres område bedre, end vi selv kan komme til.

Vi er blandt Danmarks største udbydere af fodboldrejser for fodboldklubber til turneringer og træningslejre rundt om i Europa. Vi arrangerer blandt andet rejser til Tyskland, Holland, England, Italien, Spanien, m.fl. Vi har et bredt udvalg af muligheder og kontakter til turneringer og destinationer, og du kan finde et udvalg af dem på vores hjemmeside.

Vi arrangere også fodboldrejser til de største ligaer i verden med mulighed for at se superstjernerne fra første række. Vi kan arrangere fodboldture til Premier League i England, La Liga i Spanien, Bundesligaen i Tyskland, Serie A i Italien eller lige netop den liga du foretrækker. Turene kan kombineres med shopping, sightseeing, natteliv og meget andet.

Kort sagt kan vi være behjælpelig med det meste indenfor sportsrejser, og har vi det ikke i vores katalog vil vi gøre alt for at finde det I søger.

Danish Sports Travel A/S har FIFA Match Agent Licens, hvilket gør, at vi må organisere fodboldturneringer over hele verden. Derudover er vi naturligvis medlem af Rejsegarantifonden.

Vi glæder os til at skræddersy den perfekte rejseoplevelse for jer, så kontakt os på mail, telefon eller kom forbi kontoret til en kop kaffe.

Med venlig hilsen

Danish Sports Travel A/S
Jim Larsen og Inge Larsen