DANISH SPORTS TRAVEL A/S OG COVID-19

 

Hos Danish Sports Travel A/S modtager vi mange spørgsmål angående Covid-19, og om hvordan vores kunder er stillet ved deres rejser. Det kan være meget svært at finde rundt i informationen om Covid-19, og vi forstår jeres bekymringer. Intet er vigtigere for os, end at vores rejsende gæster føler sig trygge, både før, under og efter deres rejse. Nedenfor finder I informationer omkring hvordan vi forholder os til Covid-19, og det skulle gerne være med til at give jer ro i maven.

Først og fremmest er det vigtigt for os at pointere, at vi følger alle retningslinjer fra Udenrigsministeriet samt øvrige officielle myndigheder. Når du rejser med Danish Sports Travel A/S, er du altid dækket af Pakkerejseloven, og derudover er vi medlem af Rejsegarantifonden og følger selvfølgelig også de anvisninger vi får derfra.

Herunder har vi samlet de mest stillede spørgsmål:

Hvad betyder landefarverne hos Udenrigsministeriet?
På Udenrigsministeriets hjemmeside finder du de gældende rejsevejledninger og her finder du deres anbefalinger til de enkelte destinationer. UM bruger farverne; grøn, gul, orange og rød til at illustrere det aktuelle sikkerhedsniveau. Hvis dit rejsemål er grønt, opfordrer UM dig til at bruge din sunde fornuft og være opmærksom på samme måde, som du ville være det i Danmark. Hvis dit rejsemål er gult, skal du være opmærksom på din personlige sikkerhed og huske at holde dig opdateret. Hvis dit rejsemål er orange, bør du genoverveje, da UM fraråder alle ikke-nødvendige rejser, da risiciene forbundet med rejser til disse steder er alvorlige. Hvis du kommer hjem fra et orange område, opfordres du til at blive hjemme i 14 dage. Hvis dit rejsemål er rødt, bør du genoverveje, da UM fraråder alle rejser til dette rejsemål.

Kan vi bestille en tur med ro i maven?
Ja, det kan I. Hvis myndighederne fraråder rejser til jeres destination (orange eller rød landekode), så skal I selvfølgelig ikke afsted, og I vil enten kunne ombooke eller få refunderet jeres rejse. Hvis I booker rejse til en destination, der på bestillingstidspunktet er grøn eller gul i UM’s rejsevejledninger og rejsemålet senere skifter til orange, så kan I få refunderet jeres rejse. Rejsen kan annulleres hvis der er mindre end 14 dage til afrejsedato jf. Pakkerejseloven.

Vi skal afsted – hvornår kan vi forvente at høre mere angående min kommende rejse?
I vil løbende modtage oplysninger fra os angående jeres kommende rejse. Er der ekstraordinære omstændigheder vedrørende Covid-19 der berører jeres rejse, kontakter vi jer. Vi kontakter de kunder der er tættest på afrejse, men alle vil høre fra os angående den aktuelle Covid-19 situation og om hvordan I er stillet.

Hvad betyder de nuværende rejsevejledninger?
Det kommer helt an på, hvornår du skal rejse. Rejsevejledningen gælder 14 dage frem I tiden, medmindre der er angivet en anden slutdato. Har du en rejse til en destination med farvekoden orange indenfor de næste 14 dage, så er din rejse annulleret og du/I vil blive kontaktet.

Hvordan tilbagebetales pengene?
Aflyses jeres rejse vil I modtage et dokument I skal udfylde med jeres oplysninger, kontooplysninger m.m. Når vi har modtaget disse oplysninger vil vi refundere jeres tilgodehavende hurtigst muligt. Når du rejser med Danish Sports Travel A/S, er du altid dækket af pakkerejseloven, og derudover er vi medlem af Rejsegarantifonden og følger selvfølgelig også de anvisninger vi får derfra.

Status for tilbagebetalinger for 2020/2021
Som tidligere nævnt er du dækket af Pakkerejseloven når du rejser med Danish Sports Travel A/S. Det ved alle de kunder der skulle have rejst med os i 2020 og 2021. Alle kunder, der har været berørt af aflysninger i 2020/2021 har enten fået refunderet alle deres penge, eller for dem der har ønsket det, fået flyttet deres tur til 2021/2022. Danish Sports Travel A/S har ingen kunder der ikke har fået enten tilbagebetalt deres penge eller flyttet deres rejse. Vi har modtaget ros for vores håndtering af de aflysninger der har være, vores information i processen samt hastigheden af vores refunderinger.

Hvordan er vi stillet ved konkurs?
Danish Sports Travel A/S glæder sig til at sende glade kunder til udlandet i mange år endnu, også efter at Covid-19 er overstået. Derudover er vi medlem af Rejsegarantifonden og du vil derfor være dækket af dem, ved konkurs. På Rejsegarantifondens hjemmeside kan du læse mere omkring hvordan du er stillet: https://www.rejsegarantifonden.dk/ved-konkurs/.

Hvor finder vi mere information om Covid-19?
På sundhedsministeriets hjemmeside finder I aktuelle nyheder om Covid-19: https://www.sst.dk/da/corona.

Kan vi komme afsted i 2022?
Danish Sports Travel A/S har sendt flere grupper afsted i efteråret 2021 og forventer og tror på at vi også i 2022 kan sende glade unge mennesker til udlandet. Vi er glade for at bolden igen ruller, og at der igen kan jubles og skabes minder for livet. Der kan dog være restriktioner og nye forholdsregler der skal inkorporeres i turneringerne. Vi kan ikke forudse hvordan situationen ser ud om én måned, tre måneder eller et halvt år, men vi vil altid følge Udenrigsministeriets og andre officielle myndigheders anbefalinger. Derudover er I dækket af Pakkerejseloven og vi er medlem af Rejsegarantifonden, hvilket sikrer jer, de bedste vilkår ved en evt. aflysning.

Har I yderligere spørgsmål angående Covid-19 eller en fremtidig rejse skal I ikke tøve med at kontakte os på 98 26 83 69 eller info@dstsport.dk – vi sidder klar til at hjælpe!